Ordförande / Puheenjohtaja: Per Stenberg  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , tfn / puh 050 3147310

Viceordförande / Varapuheenjohtaja: Seija Johnson (Kaija Jestoi)

                             Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , tfn / puh 040 7480604, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  

 

Sekreterare / Sihteeri: Pertti Hyttinen (Lauri Pulakka)                           

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.      Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Styrelsens övriga medlemmar (suppleanten inom parentes) / Hallituksen muut jäsenet ovat (varajäsen sulussa)

Lauri Tuomi-Nikula (Sonja Remell)

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.             Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Anne Peltomaa (Kristiina Teerikangas)

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.     Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  

Brit Stenman (Birgitta Aurén)

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.      Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Merja Passoja (Christer Store)

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.     Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Verksamhetsgruppen leds av  / Toimintaryhmän vetäjä Mats Holmqvist

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , tfn / puh 0400 598254

Sakkunnig Peter Kankkonen, puh 0400 268 978

Hedersordförande Gustav Björkstrand Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , tfn 040 5854812